ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website www.littlebuds.nl.

Gelieve de voorwaarden zorgvuldig te lezen voordat u een bestelling bij Little Buds plaatst.
Door het bezoeken van de website van Little Buds en het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze gebruiksvoorwaarden. Als u deze voorwaarden niet accepteert, dan gelieve deze website niet te gebruiken.
We kunnen de voorwaarden van tijd tot tijd wijzigen. Mochten er wijzigingen zijn aangebracht nadat u een bestelling heeft geplaatst, zullen deze wijzigingen niet van invloed zijn op uw bestelling, tenzij we voor de wet verplicht zijn om die verandering te maken.
Wij raden u aan om onze algemene voorwaarden te downloaden en een kopie voor uzelf te bewaren.

Little Buds is geregistreerd in het Handelsregister onder het nummer 63217341 op het volgende adres:
Kosterdijk 1
3466 LC Waarder
Nederland
e-mail: info@littlebuds.nl
telefoon: +31 (0) 646441850


COPYRIGHT

Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van de website van Little Buds zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.  De tekst of afbeeldingen in deze website mogen zonder schriftelijke toestemming van Little Buds noch geheel, noch gedeeltelijk worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand.


DISCLAIMER

Wij kunnen alle informatie op deze website wijzigingen op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving.
Little Buds doet er alles aan om ervoor te zorgen dat deze website 24 uur per dag toegankelijk is, maar we zijn niet aansprakelijk mocht, om welke reden dan ook, deze website niet toegankelijk zijn.
Toegang tot deze website kan tijdelijk en zonder aankondiging in het geval van een systeemstoring, onderhoud, reparatie of andere omstandigheden buiten onze controle worden opgeschort.
 

 

 

© 2015 - 2021 Little Buds | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel