BETALEN & VERZENDEN

Zorg ervoor dat u tijdens het plaatsen van de bestelling het juiste afleveradres invoert.
Uw bestelling zal worden verzonden op voorwaarde dat:
- uw afleveradres is geverifieerd
- uw betaling is goedgekeurd

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin het bestellingsoverzicht en de totale kosten, inclusief verzendkosten. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail.

Omdat al onze artikelen handgemaakt zijn, kan het tussen de 7 a 10 dagen duren voordat uw bestelling wordt verzonden. Het land waar de bestelling naartoe verzonden moet worden, wordt bij de checkout gekozen en de verzendkosten zal dienovereenkomstig worden berekend. Indien er geen verzendkosten worden berekend, kan het zijn dat uw bestelling boven het maximale gewicht valt dat wij hebben toegevoegd. In dat geval kunt u doorgaan met uw bestelling en nemen wij vervolgens via de mail contact met u op om u de exacte verzendkosten voorafgaand aan de uitvoering van uw bestelling te bevestigen. We zullen er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk, veilig en in de meest kosteneffectieve manier te verzenden.

Verzending binnen Nederland duurt maximaal 3 werkdagen. Momenteel verzenden we onze artikelen voornamelijk binnen de Europese Unie. Indien u uw bestelling wil laten verzenden naar een bestemming buiten de Europese Unie, neem dan contact met ons op via info@littlebuds.nl om de verzendmogelijkheden en de verzendkosten te bepalen. De levertijden van de internationale zendingen kunnen variëren.

Internationale zendingen kunnen worden onderworpen aan invoerrechten en belastingen, die worden geheven zodra een zending uw land bereikt. Little Buds heeft geen controle over deze kosten en kan geen inschatting maken van de hoogte van deze kosten. Het is de verantwoordelijkheid van u als klant om de eventuele extra kosten voor inklaring te betalen. Little Buds kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele vertragingen als gevolg van douane-inklaring processen. Little Buds zal de verzendkosten voor de niet-geïnde pakketten niet betalen en we zullen u de kosten voor de retourzending en de bijkomende administratieve kosten in rekening brengen.

 

 

© 2015 - 2021 Little Buds | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel