RETOURNEREN & RUILEN

 

RETOUR

Little Buds doet er alles aan om u een goed product te leveren. Bent u desondanks niet tevreden met (een deel van) uw bestelling, dan kunt u deze artikelen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling retourneren. Hiervoor dient u ons retourformulier in te vullen en bij uw retourzending te voegen. De garantie vervalt wanneer de kleding gedragen en/of gewassen is of er getracht is een gebrek zelf te herstellen. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking (incl. labels) van het artikel onbeschadigd is. Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, zullen wij u een e-mail sturen om u te melden dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte van de goedkeuring of afwijzing van uw retour.
Als u retour wordt goedgekeurd, zullen we binnen 14 dagen het betaalde bedrag aan u terugbetalen. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.  
Wij adviseren u om de artikelen te retourneren via aangetekende post, aangezien wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor artikelen die verloren zijn gegaan tijdens het transport.

RUILEN

Mocht de maat/ kleur van het artikel dat u besteld heeft niet naar wens zijn, dan kunt u dit altijd binnen 14 dagen na ontvangst ruilen (mits voorradig). De verzendkosten hiervan zijn voor rekening van de klant. De aanvraag dient altijd vooraf via e-mail kenbaar gemaakt te worden info@littlebuds.nl
Zodra uw aanvraag door ons bevestigd is, kunt u het artikel aan ons retour zenden. Mocht hetzelfde artikel niet meer voorradig zijn, dan heeft u recht op een volledige teruggave van het betaalde bedrag inclusief verzendkosten en retourkosten. 
 

 

 

 

 

 

© 2015 - 2021 Little Buds | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel